Свободни и окрилени от любов, като същински Адам и Ева

...
Свободни и окрилени от любов, като същински Адам и Ева
Коментари Харесай

Щерката На Гущеров Чака Пръстен На Остров

Свободни и окрилени от обич, като истински Адам и Ева са доведената щерка на милионера Добромир Гущеров – Мартина, и българският футболен национал, вратарят Димитър Евтимов. Щастливата двойка, която от години се радва на красива и нестихваща обич, е на следващия си околосветски воаяж.

Марти и Митко очевидно са решили да си подарят това незабравимо прекарване след персоналните победи, които извоюват. Преди месец хубавицата приключи с цялостен отличен своето юридическо обучение, а Евтимов не стопира да жъне триумфи на терена както в британския отбор “Акрингтъм”, по този начин и на вратата на националния ни тим. След като се потопиха в източната просвета на отдалечен Китай и обходиха Шанхай радикално, двамата се насочат към райския филипински остров Боракай.

Известен като едно от най-красивите и девствени места на света, островът храни като че ли като с амброзия Марти и Митко. На фотосите, които те разгласяват, се вижда, че влюбените грабят с цялостни шепи от щастието. Гмуркат се с акваланги измежду екзотични морски жители, плават в намерено море и се разхождат из сърцето на джунглата. Всички родственици и другари съпреживяват страстите им, като не стопират да разясняват и да ги поздравяват.

Единственият въпрос, който си задават, е за какво към момента Марти няма пръстен. Двамата от години живеят дружно и споделят всеки един момент. Мултимилионерът и някогашен народен представител Гущеров пък обожава футболиста, с който на фамилните сбирки постоянно сядат един до различен. След като синът му Християн е към този момент горделив баща на дребната Анелия-Добромира и благополучен брачен партньор на някогашната плеймейтка Светлана, Гущеров желае да види и доведената си щерка под венчилото и да се радва на още едно внуче, написа “България Днес”.

Пътешествията не са присъщи единствено на младите от фамилията. Всички членове на богаташката фамилия непрекъснато обикалят света. Милионерът и брачната половинка му Диана, която е майка на Мартина, избират обаче да се придвижват с тузарската си каравана и кучето си и да спят под звездите. Преди известно време те обиколиха по този метод целия Скандинавски полуостров, прекрачиха така наречен Арктически кръг и доближиха до територията на Северния ледовит океан.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР