Свищов Възпитаничката на СПГ “Алеко Константинов Василена Димитрова, която спечели

...
Свищов Възпитаничката на СПГ “Алеко Константинов Василена Димитрова, която спечели
Коментари Харесай

Велико Търново: Сребърната медалистка от националния кулинарен конкурс на БХРА Василена Димитрова получи почетен знак и грамота от кмета на Свищов

Свищов Възпитаничката на СПГ “Алеко Константинов ” Василена Димитрова, която завоюва сребърен орден в националния конкурс „ Най-добър млад готвач на БХРА (Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация) за 2018 ” бе специфичен посетител на кмета на Свищов, оповестиха от пресцентъра на Общината . По покана на Генчо Генчев младото момиче и нейният началник Лиляна Димитрова посетиха кабинета на кмета, където в наличието на зам.-кмета Анелия Димитрова, шефът на Дирекция „ Култура и културно завещание “ Росен Маринов и шеф отдел „ Образование “ Румяна Кузева бяха поздравени за отличното показване в националния конкурс.
„ Благодаря ти на първо време, че избра да останеш в Свищов и тук да завършиш своето приблизително обучение. С предизвикването, пред което твоите ръководители те изправиха, ти потвърди, че учебното заведение приготвя фрагменти на извънредно високо равнище. С твоето отличие, ти ни правиш горди – преди всичко своя преподавател и твоето учебно заведение, а по-късно и всички нас. Твоят триумф няма по какъв начин да остане неусетен, тъй като ние се радваме на триумфа на всеки един възпитаник от нашата община “, сподели кметът Генчев на сребърната медалистка. Той добави още, че през последните три години, под управлението на отрасловия зам.-кмет Анелия Димитрова, в община Свищов се направи доста за въвеждането на дуалното образование, което е една новаторска процедура в образованието. В този смисъл СПГ „ Алеко Константинов “ се утвърди като едно от водещите учебни заведения за професионално образование и през последните години се наложи като авторитетно учебно заведение, с високо качество на обучение. Кметът на Свищов не пропусна да подчертае, че най-важното е умеенето на учителите да „ възпламенят “ децата да се развиват и надграждат в професионалните посоки, които са избрали. По този мотив той благодари персонално и на госпожа Лиляна Димитрова за ползотворната и работата с Василена.
След като поздрави Василена Димитрова с високото отличие, кметът и сервира почетна грамота и знакът на Свищов с пожеланието да продължава напред, да не се отхвърля в никакъв случай и да гони самоуверено върха.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР