Свирепа борба с килограмите води фолк певицата Мария. Изпълнителката е

...
Свирепа борба с килограмите води фолк певицата Мария. Изпълнителката е
Коментари Харесай

Мария на борба с килограмите

Свирепа битка с килограмите води фолк певицата Мария. Изпълнителката е в доброволна изолираност вкъщи и не стопира да си угажда, видя HotArena.

Заради ковид изпълнителката от седмици не е излизала от вкъщи си. И въпреки да признава, че й е мъчно, тя е безапелационна, че ще стои затворена, с цел да пази себе си и околните си.

Певицата се възползва от свободното си време, с цел да похапва. Тя не готви, а избира да си поръчва подготвени храни до входната врата. И с ненаситност нагъва дюнери и бургери, които се лепят по изваяното й тяло.

„ Когато става въпрос за храна, съм доста дисциплинирана. Спазвам диета и не си разрешавам да се отпущам даже по празници. Но в този момент ситуацията е друго и си търсим мотиви да се усмихваме. Дори храната ни усмихва ”, споделя Мария.

Певицата прибавя, че хората би трябвало да спрат да се чумерят и да залагат повече на усмивките даже и в тези по-трудни времена, написа „ България през днешния ден ”.

Фолк дивата е огромна любителка на фитнеса и спортуването, само че у дома е и по-сложно да поддържа форма. Въпреки това тя не се отпуска и тренира, само че казусът й идва от мотивацията.

Като множеството хора Мария се отпуска да си полежи повече в леглото, в сравнение с да прави наложителните извършения всеки ден.

„ Всеки ден си пояждам, само че е доста следено при мен, тъй като доста упражнявам. Много храни ме изкушават, само че аз месо не обичам. Понякога едвам се възпирам, само че поради нежната си възраст добре се оправям ” споделя фолк изпълнителката.

Нейните почитатели я предизвикват, че не наподобява напълняла и може да продължи да си хапва.

С едно нещо обаче изпълнителката не прави компромис — онлайн образованието на щерка си. Преди изключителното състояние тя ставаше всяка заран, без значение дали е имала присъединяване до дребните часове на нощта, с цел да я води на учебно заведение.

Сега прецизно следи дали момиченцето й е усърдно в уроците и следва инструкциите на преподавателите.

С удължаването на изключителното състояние евентуално Мария и Марая ще би трябвало да засилят самодисциплината си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР