СВИЛЕНГРАД-ДИМИТРОВГРАД Свиленград 1921 пое глътка въздух, след като успя да

...
СВИЛЕНГРАД-ДИМИТРОВГРАД Свиленград 1921 пое глътка въздух, след като успя да
Коментари Харесай

Таско Попов върна Свиленград 1921 в играта

СВИЛЕНГРАД-ДИМИТРОВГРАД

Свиленград 1921 пое глътка въздух, откакто съумя да вземе 3 точки от Ямбол при успеха си с 2:1 на Колодрума. В воин на мача още веднъж както и преди три дни против Карнобат се трансформира капитана Анастас Попов, който донесе триумфа на свиленградчани с гол от дузпа. В събота момчетата на Георги Георгакев ще гостуват на Борислав (Първомай), само че без Джунейт Узунов, който бе осъден за един мач за 5 жълти картона. Първомайци пък са в рецесия. Те записаха втора поредна загуба, като този път тя бе повече от тежка. Георги Какалов и компания отстъпиха с 2:6 на Асеновец при визитата си в Асеновград.

След положителните игри на димитровградчани от началото на пролетта, футболистите на играещия треньор Жеко Йорданов изгубиха с 2:0 в Марково. Тази събота жълто-сините ще домакинстват на коравия отбор на Куклен. При победа те ще избягат много от рисковата зона. За гостите присъединяване в мача няма да вземе осъденият Шабан Османов.
Изненадата на кръга сервира тима на Миньор (Раднево) воден от хасковлията Живко Иробалиев. Радневци стопираха победния поход на водача в Югоизточната Трета лига Арда (Кърджали). След като ги изтезаха оптимално при гостуването си в Кърджали през есента, само че в последна сметка изгубиха в последната, 90-а минута, в този кръг радневци стигнаха до точката при семейството си - 0:0. Миньор ще има посещение на Карнобат, а идната сряда ще одобри Димитровград в дуел от отсрочения 19-ти кръг.

Междувременно, дуелът от XXI кръг сред Тунджа (Ягода) и Раковски 2011 не се игра, откакто стадионът в Мъглиж остана заключен. Управата на оборудването не позволи двата отбора до терена, на който играчите на Димитър Иванов одобряват семействата си от Югоизточната Трета лига. Очаква се Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС да присъди съвсем несъмнено служебна победа за гостите от Раковски.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР