Свикнали сме да я виждаме с много грим и с

...
Свикнали сме да я виждаме с много грим и с
Коментари Харесай

Дженифър Лопес възхити със селфи без грим - slava.bg

Свикнали сме да я виждаме с доста грим и с прическа от експерт, само че зад визията й на сцената стои още по-красива основа.

Всички харесаха фотографията, която Дженифър Лопес показа този уикенд. И какво не бихме харесали – безупречната й кожа и естествената й хубост, неподправена от грима, или неглиже прическата?

Веднага след обявата на певицата доста хора се зачудиха по какъв начин тя съумява да поддържа сходен външен тип на 51 години и какви биха могли да са нейните секрети за хубав външен тип.

Отговорът, обаче, може да ни разочарова. Когато по време на изявление я питат по тематиката, тя дава отговор, че за красивата си кожа благодари на гените на майка си, която също постоянно се е радвала на чисто от недостатъци лице.

Въпреки това Джени поставя и спомагателни старания, с цел да се грижи за кожата си. Това, което най-вече й оказва помощ съгласно нея, е здравословният метод на живот – постоянните тренировки, чистата диета, богата на колаген, и достатъчното сън вечер.

Заедно с това тя религиозно нанася слънцезащитен крем всеки ден и хидратира тялото си постоянно.

За продуктите, които употребява, тя не приказва постоянно, само че от няколко материала за нея в медиите оттатък Океана разбираме, че обичани са й марките L’oreal, Lancer и Dr. Hauschka.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР