Свикнали сме да виждаме Ким Кардашиян и семейството ѝ в

...
Свикнали сме да виждаме Ким Кардашиян и семейството ѝ в
Коментари Харесай

Ким Кардашиян се нарече "провал" и "загубенячка" заради развода! Какво пожела на Кание?

Свикнали сме да виждаме Ким Кардашиян и фамилията ѝ в блестяща светлина, тънещи в разкош и " справящи " се с незначителни проблеми. Е, както се споделя, и богатите плачат.

Виж още: 5 огромни звезди, които са родени в дълбоката провинция 

Камери уловиха Ким Кардашиян в персонален миг, когато разяснява брака си с Кание Уест, който се разпада. Припомняме ви, че двамата са в бракоразвод. В следващия епизод на шоуто на Кардашиян Ким е много прочувствена по тематиката. Всичко се случва по време на фамилно пътешестване до езеро.

Клоуи Кардашиян първо изяснява, че Ким в действителност претърпява доста събитията и настроенията ѝ постоянно се менят - горест, яд, комплициране. 

Виж още: Развръзката продължава: Джей Ло и Бен Афлек още по-близки 

От видеото излиза наяве, че малко преди фотосите и заминаването за въпросното езеро съпрузите в бракоразвод са имали сериозен скандал. " Чувствам се като неуспех, това е...това е трети провален брак. Чувствам се като проклета загубенячка. Но аз желая да съм щастлива ", споделя Ким, избухвайки пред камерите. 

Виж още: Когато един въпрос може да нарани: Рики Мартин за сексуалността си и върна на славата

Ким очевидно е приела раздялата и споделя пред сестрите си, че Кание заслужава брачна половинка, която да го поддържа безусловно във всичко.  Ким Кардашиян и Кание Уест подадоха своите документи за бракоразвод през февруари. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР