Свикнали сме да свързваме холивудските звезди с излишно разточителство, лукс

...
Свикнали сме да свързваме холивудските звезди с излишно разточителство, лукс
Коментари Харесай

Без лукс и блясък: ето как Мария Бакалова запозна родителите си с Валери

Свикнали сме да свързваме холивудските звезди с ненужно разсипничество, разкош и проява на звезден статус. Оказа се обаче, че актрисата Мария Бакалова  не се срами да се покаже в напълно елементарна светлина , а мотивът за това беше изключително прелестен - запознанството на приятеля ѝ Валери Григоров с нейните родители.

Бакалова събра в Бургас любимия си Валери, майка си и татко си и показа няколко фрагмента от срещата. От фотосите се вижда по какъв начин четиримата разпускат и се радват на последните летни дни в морския град.

 d Instagram

На един от кадрите  Мария и Валери се гушкат щастливи в Морската градина на Бургас , а на другия са в заведение с родителите на актрисата.

От фотографията виждаме, че Мария не е избрала някое първокласно място , а в противен случай - елементарна кръчма, с изтъркани дървени маси.

Феновете незабавно похвалиха Бакалова, че не страда от звездомания и хапва тук-там, където всеки може да си разреши да седне и да се почерпи.

 d Instagram

Звездната двойка дойде у нас преди няколко дни от Париж, където прекараха няколко сантиментални дни. Това лято актрисата се е отдала на обич и пътуване. Очаква се обаче през есента да отпътува за чужбина и да се захване още веднъж за работа и фотоси по нови продукции, а нищо чудно и обичаният ѝ да я последва.

По всичко проличава, че връзката сред Мария Бакалова и Валери Григоров е много сериозна. Звездната актриса към този момент се познава със фамилията на Валери. Още при започване на годината се срещна с майка му Мария Гроздева и с татко му.
 Романтика във Велинград: Мария Бакалова и Валери Григоров  Романтика във Велинград: Мария Бакалова и Валери Григоров  Романтика във Велинград: Мария Бакалова и Валери Григоров  Романтика във Велинград: Мария Бакалова и Валери Григоров
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР