Свикнали сме да мислим, че преди, по време и след

...
Свикнали сме да мислим, че преди, по време и след
Коментари Харесай

Има поне 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете

Свикнали сме да мислим, че преди, по време и след секс ние, дамите, сме по-несигурните в себе си. Във опциите ни, външния тип, уменията да подлудим мъжа до себе си.
Британският секс специалист Трейси Кокс, която е и създател на книги за секс, връзки и взаимоотношения, разкрива, че в действителност и мъжете надалеч не са чак толкоз уверени в представянето си под завивките.
Напротив, те също изпитват голямо напрежение, заради упованията от наша страна към тях - преживяването да започва, премине и завърши сполучливо... И в това време да продължи задоволително дълго, с цел да ни донесе приятност. Дори са в положение да откажат секс – нещо, което ние сме склонни да разкодираме погрешно.
Според изследване на английска фармацевтична компания, произвеждаща медикаменти за по-продължителна ерекция, съвсем 60% от мъжете имат огромни разстройства по отношение на усещането си за изявите в леглото.
В проучването, извършено измежду над 2000 полово дейни мъже, се обособили 4 водещи комплекса, които изпитват мъжете по отношение на секса.
Ето кои са те:

Сексът няма да е задоволително нескончаем
Това сигурно е безпокойство номер 1, което стресира мъжете преди секс с половинката си. Вариантът на вероятно отчаяние от страна на партньорката, която не е съумяла да доближи до точката на наслаждение, преди тях, стресира над 90% от господата по света.

Тялото му не е задоволително секси
Вярвате или не, мъжете също имат терзания по отношение на външния си тип, когато застанат голи пред нас. Не, не приказваме изобщо за дължината на " достолепието " им. Те също имат страхове, че не са задоволително атлетични и че ще бъдат отхвърлени от нас - това тревожи цели 63% от господата.

Има ли размерът в действителност значение?
Повечето от представителите на мощния пол знаят, че " не е значимо какъв брой дълго е зарядното, а какъв брой в действителност устоя батерията ". И въпреки всичко те скрито имат подозрения, че размерът им няма да ни удовлетвори. И всякога, когато биваме ощастливени от тях под завивките, те имат едно мислено, че бихме могли и да симулираме. Така смятат 47% от тях.

По-пасивни или по-активни желаеме да са те?
Свикнали сме да възприемаме мъжете като тези, които би трябвало да имат преобладаваща роля в секса. Но не всички обичаме мъжът да стартира постоянно първи с любовната игра. Това, за което господата също са загрижени, е до каква степен ние чакаме от тях да са по-настоятелни пред нас и до каква степен избираме да се оставят в нашите ръце. Цели 39% са комплицирани от този избор и какво да бъде секс държанието им пред нас. Винаги, до момента в който се обичан с половинката си, е добре да знаем, че и той от време на време, тъкмо като нас, се чуди дали виждаме тези неща, които не желаем да виждаме. Именно по тази причина би трябвало да имаме по-висока самокритика за себе си в леглото, тъй като тя рефлектира и върху самите нас, и върху самочувствието на секс колегата ни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР