Свикнали сме да мислим, че мъжете се интересуват най-вече от

...
Свикнали сме да мислим, че мъжете се интересуват най-вече от
Коментари Харесай

Ето какво привлича жените повече от външния вид

Свикнали сме да мислим, че мъжете се интересуват най-много от външния тип на дамите. Но тогава дано бъдем откровени: коя от нас, дамите, не придава значение на външните данни? Всички вършим това. Външният тип е нещото, на което и ние, и мъжете обръщаме внимание когато се срещнем за първи път.

Само че визията е значима единствено първоначално. След това започваме да придаваме по-голямо значение на други фактори.

И по този начин, ето какво мъжете ценят повече в дамите, в сравнение с положителния им външен тип. Тези качества вършат една дама в действителност красива в неговите очи, даже в случай че външният й тип не е идеален.

Когато дамата изрязва своята поддръжка

Мъжете харесват, когато дамите ги поддържат във всичките им инициативи. Всички сме чували поговорката, че зад всеки сполучлив мъж стои една жена. Когато мъжът в действителност ви обича, незначителното и повърхностното престава да бъде значимо. В дълготраен проект, той чака от вас напълно разнообразни неща.
свързани новини4452на 25.11.2021
Когато дамата отделя на своя обичан задоволително време

Мъжете обичат дамите си да посвещават времето си на тях. И с право -времето е един от най-безценните дарове, които можете да дадете на някого.

Когато тя му има вяра

Дами, мъжете обичат да им вярвате. Пред това скъпо качество външният тип бледнее. Доверието е доста по-важно.

Когато дамата умее да слуша

Мъжете обичат, когато дамите слушат деликатно всичко, което споделят, а не просто да кимат разсеяно с глава. Всеки човек има потребност от някой, на който да опише за всекидневието си, за живота си, за работата си. Да показа нещата, които го вълнуват.
Мъжът се усеща нужен, когато една жена обръща внимание на всяка негова дума.

Когато дамата обича да готви

Мъжете обичат храната и дамите, които готвят добре. Тук също не става дума за хубост.

Когато дамата е амбициозна

Ако един мъж в действителност ви обича, той постоянно ще обръща доста внимание на вашите цели и упоритости. И не просто ще бъде поласкан от външния ви тип, а ще ви обича за това, което желаете да бъдете един ден. За това, което се надявате да постигнете. Той ще ви обича за всичките ви очаквания и фантазии и ще направи всичко допустимо да ви помогне да съумеете.

Когато тя показва страстите си

Мъжете обичат, когато една жена може да изрази изцяло възприятията си. И когато не ги крие от тях.

Независимата жена е доста привлекателна в мъжките очи

Мъжете се възхищават, когато една жена е самодостатъчна и самостоятелна. Когато тя съумява в това, което прави, когато е амбициозна, когато просто желае да продължи напред и да реализира задачите си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР