Свикнали сме, че като цяло алкохолът е вреден. Той съдържа

...
Свикнали сме, че като цяло алкохолът е вреден. Той съдържа
Коментари Харесай

Полезен алкохол? Вижте кой е той

Свикнали сме, че като цяло алкохолът е нездравословен. Той съдържа в себе си голям брой празни калории, които се натрупват с честата му приложимост. Той въздейства зле на сърдечно-съдовите проблеми и на джоба ни. Но тайната както постоянно се крие в салдото. Този алкохол има потребно въздействие върху чревната ни флора, в случай че се употребява в граници, несъмнено.

Стомахът ни е считан за наш втори мозък, тъй като има доста нервни окончания, които контролират страстите ни. Добрата грижа за флората му може да въздейства над настроението и да оказва изцяло позитивно въздействие.
Никога не приемайте тези добавки с алкохол
Мнозина смятат, че билковите артикули, витамините и питателните добавки са „ естествени артикули “, които са изцяло безопас...
Прочети повече
Този алкохол оказва помощ за крепко сърце

Червено вино

Червеното вино е напитка изключение за доста групи от хора, на които им е неразрешен алкохол. Хора със стомашни проблеми могат да го одобряват поради ниската му киселинност, а хора с проблеми със сърцето могат да си разрешават до една чашка на мотиви.

Червеното вино понижава холестерола в кръвта и възстановява тежестта като потиска нездравословните патогени.
То е богато и на полифеноли, които възвръщат чревната флора.

Бяло или алено вино – кое е по-полезно

Тайната на ресвератола
7 лекарски съвета: Ето по какъв начин да понижим вредата от алкохола
Пиенето на алкохол даже и в минимални количества е рисково за здравето ни. Алкохолните питиета съдържат етилов алкохол, който има пагубе...
Прочети повече
Забелязана за пръв път във френската кухня, която е много мазна, само че не предизвиквала сърдечно-съдови проблеми у французите. Това се дължи на приема на алено вино в културата им. По природа ресвератолът е антиоксидант и работи удобно на ставите, мускулната тъкан и занижава появите на диабет.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР