Свидни жертви вземат 5G и кемтрейлс в Народното събрание -

...
Свидни жертви вземат 5G и кемтрейлс в Народното събрание -
Коментари Харесай

НС има спешна нужда от алуминиеви шапки срещу 5G и кемтрейлс. И от санитари

Свидни жертви вземат 5G и кемтрейлс в Народното събрание - Павел Шопов ни приема, ни предава. Ние знаем, че с цел да приема, би трябвало просто да си постави слушалките наопаки, а слушалки този път не му дадоха. Дайте му на индивида най-малко да си завие главата с фолио и го оставете на мира. Какво като е без маска - и с нея, и без нея, Валери Симеонов ще си го ненавижда и ще си го преследва до дъно, както единствено най-истинските патриоти умеят.
Гледането на бюджета за следващата година внезапно се прекатурна от финансова в санитарно-ветеринарна оперета. За такова шоу и билетчета могат да се продават - в интерес на държавния бюджет, гледан-недогледан. Ако сте изпуснали това шоу, ето какво стана.
 Гонят от зала депутата Павел Шопов, отхвърли да постави маска и не помръдна от мястото си Гонят от зала депутата Павел Шопов, отхвърли да постави маска и не помръдна от мястото си
Председателстващият съвещанието на Народното събрание Валери Симеонов (НФСБ, Обединени патриоти) неведнъж предложения самостоятелния народен представител Па...
45 минути не стигнаха, с цел да бъде принуден. Председателстващият преди почивката Емил Христов няколко пъти попита втренчения в една точка Шопов дали е добре и откровено се обезпокои, че няма никаква реакция. Тогава се намеси бургаският ветеринар Стойно Стойнов, който откри от близко, че Шопов е добре. После се яви Валери Симеонов, който гръмко се смя на терзанията на Христов за положението на Шопов. След почивката Симеонов продължи да приканва Шопов или да постави маска, или да излезе.
Неотразимият дует Симеонов - Шопов този път закупи клинични характерности. Бачо Валери оповести, че е докладвал в РЗИ и всеки миг би трябвало да пристигна хигиеничен контрольор, който да санкции Павката Шопов. Впрочем, санитари от време на време са нужни в тази постройка - от тези, дето връзват ръкавите откъм гърба.
И тъй като нямаше по какъв начин на открито, Симеонов настоя да го оградят като евентуално рисков с лента на разстояние по два метра от всички страни. На всичкото от горната страна му наложи наказване " неодобрение ", от което Шопов внезапно потегли на трета и го назова неплатежоспособен и нелегитимен ръководител. Последва цялостно заглушаване на микрофона, така както единствено един Валери Симеонов умее да заглушава шума, и Шопов напусна, помахвайки на сътрудниците си. На финала Симеонов подреди в залата да бъде осъществена цялостна стерилизация, тъй като Шопов крещял и разпръсквал слюнки по въздушно-капков метод. Друг метод дали има - има, само че хайде да не влизаме в детайлности, че е за други уеб сайтове, за възрастни.
Да, тези непрекъснати въздушно-капкови офанзиви стават все по-трудно търпими за депутатите и това проличава в ежедневната им работа. Има единствено едно решение да бъдат избавени - да се разгласи конкурс за квестори, подготвени да изхвърлят депутати от залата.
 Г-н Шопов, освободете в случай че обичате залата, защото представлявате евентуална заплаха за болест от ковид Г-н Шопов, освободете в случай че обичате залата, защото представлявате евентуална заплаха за болест от ковид
Г-н Шопов, освободете в случай че обичате залата, защото представлявате евентуална заплаха за болест от ковид. Виждате, че пред вас н...
Бас пипвам, че най-малко 5 000 000 претенденти ще се намерят.
Автор: Евелина Гечева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР