Свидетелски разказ разкрива как работят тактиките за продажба на скъпи

...
Свидетелски разказ разкрива как работят тактиките за продажба на скъпи
Коментари Харесай

Как ни продават скъпи продукти от презентации

Свидетелски роман разкрива по какъв начин работят тактиките за продажба на скъпи артикули от презентации

Какви са тактиките и триковете, с които опитни презентатори могат да убедят напълно рационален човек да си купи домашен съдове и уреди за готвене за 5000 лева , освен това с потребителски заем ?

Краткият отговор е – работещи! По-дългият обаче дава цялостната картина на всички прилагани тактики на подготвените експерти да стигнат до ползите, възприятията и пристрастеностите на всеки обособен човек и да му предложат самостоятелна оферта , която той да не е кадърен да откаже.

В новия епизод на профилирания подкаст „ Ние, потребителите “ свидетелския роман на участвал на сходна презентация консуматор разкрива детайлности за прилаганите психически похвати при предлагането на скъпи артикули и уреди за дома, бита и здравето. Присъствалата на такова събитие дама споделя по какъв начин търговци ловко съумяват да убедят хората да помислят, че взимат вярно решение за покупка, а по-късно нерядко да съжаляват за него.

Във видеото тя споделя за някои основни тънкости , които човек би трябвало да има поради, в случай че реши да се откаже от покупка отвън търговски обект. Те касаят реда за уведомяването на търговеца, уточняването на адреса за връщане на стоките , както и процедури по приключването на договорните връзки с кредитора , когато договорката включва и отпущането на заем.

Не е належащо да звъните до прът център за издаване на код , с който да поискате да ползвате законовото си право да върнете закупена от презентация стока, а единствено да изпратите общоприетия европейски формуляр за отвод и да върнете получения артикул. Покупката би трябвало да бъде изпратена на посочения от търговеца за тази цел адрес , с цел да не му дадете съображение да шиканира процеса и в последна сметка вие да пропуснете 14-дневния период. Относно контракта за стоков заем – според закона той би трябвало автоматизирано да бъде разтрогнат с развалянето на този за покупката. А ко обаче не закриете сметката към банката, може да ви се начисляват месечни такси за нейното обслужване.

Това са единствено част от изводите и практичните съ вети , които може да откриете във втория епизод на тематичния подкаст за потребителски права, отдаден на рисковете, правата и отговорностите при покупки от презентации . Има и още акценти за подводните камъни при този прийом за продажба.

“С всеки епизод на подкаста „ Ние, потребителите “ желая да сме в кухнята на потребителските проблеми. С най-новото му издание безусловно се намираме там. Разказваме историята на едно момиче, което ни потърси за препоръки и упътвания по какъв начин да скапе контракта си за покупка от презентация на съдове и уреди за готвене, привързан със стоков заем. Радвам се, че успяхме да помогнем и имаше добър край освен за нея, само че и за нейната другарка, с която дружно са посетили презентацията и са си закупили поотделно извънредно скъпи, въпреки и доста висок клас артикули за кулинарното занимание. Казусът е репрезентативен и назидателен “, сподели Габриела Руменова – създател и водещ на подкаста и основател на плана „ Ние, потребителите “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР