Свидетели сме на поведение на инат. Вие вчера гласувахте против“

...
Свидетели сме на поведение на инат. Вие вчера гласувахте против“
Коментари Харесай

Румен Христов: Много хубаво за България е, че БСП излиза от властта 


Свидетели сме на държание напук. „ Вие през вчерашния ден гласувахте „ срещу “ нашето държавно управление, ние пък през днешния ден няма да приемем рационалните предожения. “ Така ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов и зам.-председател на групата на ГЕРБ-СДС, разяснява парламентарния ден след гласувания избор на съмнение за кабинета „ Петков “.

Много хубаво за България е, че Българска социалистическа партия излиза от властта, сподели още той. „ При всяко тяхно присъединяване ние имаме акцидент за България, а не удача, както те твърдяха. “

Ако на следващия ден се внесе точката за началото на договарянията на РСМ и Албания, ще влезем и ще я подкрепим, “ отговори той на въпроса дали ще влязат в зала на следващия ден депутатите от неговата ПГ. В пояснение на виковете „ мафия ” след втория опит да стартира съвещанието а Народно събрание, Христов уточни: „ Истината е, че на председателски съвет се води полемика не по дневния ред на обществото. “ Той уточни, че първа точка е избор на ръководител на Народното събрание, за което срокът е 14 дни, а са минали единствено половината.

Като най-важно Христов разгласи повдигане на ветото за РСМ и начало на преговите за присъединение на Македония и Албания към Европейски Съюз, приемане на трите бюджета и на законите по отношение на Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР