Свидетели сме как комуникираме с президента чрез медиите, или чрез

...
Свидетели сме как комуникираме с президента чрез медиите, или чрез
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС нападнаха Радев за НСО

" Свидетели сме по какъв начин споделяме с президента посредством медиите, или посредством ветото, което той постанова, само че в Народното събрание е идвал 2-3 пъти, а това е извънредно незадоволително. Нямам визия какво има поради Радев с това, че са му отнети пълномощията – и все още общото управление и надзор на службата се реализират от Радев, съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

" В Закона за НСО ясно е написано, че НСО е профилирана военизирана работа към президента и общото ѝ управление и надзор се упражняват от президента. Значи той има опция да направи инспекция, а и виждаме, че той разпорежда такава. В същото време прехвърлянето на отговорността към Народно събрание е неточно, тъй като и трите служби, които влизат в Комисията, която взема решение кой да бъде охраняван, се управлява от Народното събрание ", добави Дариткова.

„ Не считам, че Иванов искаше да отиде на плаж, по-скоро там се целеше някаква провокация. Ако Радев счита, че Доган и Пеевски би трябвало да са без защита от НСО, то той би трябвало да следи за работата на комисията. Нека президентът поеме своята отговорност “, добави шефката на депутатите от ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР