Свидетел от "Криминална полиция" обърна делото Павлов Началникът на Трето

...
Свидетел от "Криминална полиция" обърна делото Павлов Началникът на Трето
Коментари Харесай

Шефът на Трето РУ не вярва заместникът му да е шмекер

Свидетел от "Криминална полиция " обърна делото Павлов

Началникът на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив Никола Симов не има вяра някогашният му заместител Стоян Павлов да е хитрец. Това съобщи самият той на първото правосъдно съвещание против Павлов, което тече сега.

Симов описа, че когато станал началник на районното, Павлов към този момент бил на работа като контрольор. След време станал и началник на „ Охранителна полиция “. Описа подчинения си като един от най-опитните чиновници на РУ-то, който се е справял добре с поверения му бранш и задания.

„ Не имам вяра Стоян Павлов да е кадърен да вземе парични средства “, съобщи пред магистратите Симов и акцентира, че не е добре осведомен със случая. За случилото се главно се уведомил от медиите.

Припомняме, че против Павлов са повдигнати две обвинявания. Според първото полицейският шеф е получил парите, като е предполагал, че те са били добити посредством телефонна машинация, осъществена от лицето, което му ги предава. Второто обвиняване е за корист със служебно състояние, която Павлов е употребявал, с цел да набави за себе си незаконна полза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР