Светският лъв Евгени Минчев излезе с пространен коментар по казуса

...
Светският лъв Евгени Минчев излезе с пространен коментар по казуса
Коментари Харесай

Лорд Минчев: За Милена, младежките пъпки и гнойните рани

Светският лъв Евгени Минчев излезе с просторен коментар по проблема със правосъдните каузи сред певицата Милена и ЛГБТ общността у нас. Лордът, самичък представител на жителите с различна ориентировка, само че неприкрит съперник на гей парадите, напълно човешки изяснява за какво схваща ненавистта на рокаджийката към новата просвета на приемане на всички разнообразни.

Ето какво написа Минчев:

Коя е Милена и има ли тя почва у нас?
За младежките пъпки и гнойните рани...

„ И дано  съдят със остаряла дата тези, които оповестиха противоположните за незаконни през комунизма... “

Че желаят да се наложат нови стандарти на връзки към хомосексуалните наподобява ясно. 

Милена- известна певица, рокаджийка, рошава естрадна персона, потвърден пич, се явява като вероятен дипломат на една такава воля и ето ти - развой. Надпреварата тук очевидно е да се сътвори казус и колкото може повече усти да бъдат затворени, а помислите- преподредени. 

Тръгнеш  да изразиш мнение- хоп, помните ли Милена, дето я съдиха. Тръгнеш да коментираш фотография с байряк в дирника- о, спомняте ли си госпожо оня развой. Коя е Милена и има ли тя почва у нас... 

Милена е народен воин и би трябвало да бъде третирана като такава. Дори да не е съобразила някои свои думи, да е уязвила нечии усеща - кажете, коя " война " се води  с мирни средства. А " война " има и тя е за завоюване на мисловно пространство, естетическо пространство. 

Милена има дете и не желае то да бъде покварявано от избрани гледки и порядки. Милена не е посланик, а е бунтовник от времената на Кравай - потискана, мачкана, задържана и преследвана за външния си тип и държание. Песните и обаче се помнят и до през днешния ден. Сигурно тъй като са били красноречиви и настоящи. И са песни- послания. 

Милена не е посланик, нито е върховен политик, нито народен представител, нито на виновен държавен пост,  за да се замисля за думите си. Тя вижда змия над главицата на детето си и замахва да я в профил. Така си изяснявам нагледно нейната „ омразна тирада “.



 

Милена проправи път за пъстрота свят, който в този момент желае да я унижи. Както в комунистическите години, Милена отново е неуместна. Може би, тъй като споделя своята истина. Но и след този развой тя ще бъде все същата. Защото освен споделя едно нещо, само че и го мисли. Колко ли присъди могат да получат хората поради мислите си... 

Много хора мислят като нея, само че или нямат речника, или смелостта да го изрекат. Да надигнем всички на съд поради несъгласието си с едно държание? Да осъдим всички дето мислят като нея... Да отредим пространство единствено за едни а другите да бъдат преследвани...

Хайде, опомнете се - тези от „ вярната “ и тези от „ противоположната “ страна. Винаги едно нещо е назад на друго, тъй че... Аз не поддържам Милена, аз просто я разбирам. С други думи и други средства.  

А през днешния ден младежките пъпки плюят в гнойните рани на старите...
Боже, елементарни им...  

И дано  съдят със остаряла дата тези, които оповестиха противоположните за незаконни през комунизма, където в действителност се крие коренът на омразата, освен на речта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР