Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е в тежко състояние в столичната

...
Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е в тежко състояние в столичната
Коментари Харесай

Близките на Денди се молят за чудо. Лоши новини за севетския хроникьор след опита за убийство

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е в тежко положение в столичната УМБАЛ “Света Анна ” и се нуждае от кръводарители, заяви актрисата Касиел Ноа Ашер в обществените мрежи. Вчера от Софийската градска прокуратура оповестиха, че в интервала от към 14 часа на 17 февруари до към 1.50 ч. в апартамент на улица “Св. Иван Рилски ” в София е осъществен опит за убийството на Милчев. Сигналът е бил подаден от различен човек, откакто Денди е бил открит в безпомощно положение в жилището. Светският хроникьор е превозен в Университетската болница “Света Анна ”, а искащите да дарят кръв могат да го създадат в Националния център по трансфузионна хематология, като оповестят имената на Любомир Милчев, а по-късно занесат бележката в лечебното заведение. “За в този момент ни остава единствено да се молим Денди да има шанс! Който желае да подари кръв (има нужда) може да го направи в неделя в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. От там дават записка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна. Но аз ще ида в неделя – тъй като нещата са незабавни ”, прикани Касиел Ноа Ашер.
По нейна информация това не е първото посягане над светския хроникьор. По думите на актрисата, Денди е бил пребиван най-малко два пъти досега.

Тече следствие за опит за ликвидиране. Досъдебното произвеждане е формирано в Шесто районно ръководство, към този момент е разпитан и очевидец. Нападението се е случило през вчерашния ден и съгласно свидетелски показания Денди е бил измъчван в продължение на 12 часа – от 14 часа в четвъртък до 2 часа през нощта на идващия ден. По неофициална информация претекстът за закононарушението е персонален.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР