Светските среди се разтресоха от мощен скандал между актрисата Милица

...
Светските среди се разтресоха от мощен скандал между актрисата Милица
Коментари Харесай

Мария Илиева скочи срещу злобните коментари на Милица Гладнишка

Светските среди се разтресоха от мощен скандал сред актрисата Милица Гладнишка и поп певицата Мария Илиева. А напрежението сред двете ескалира и стигна неприятни висоти. След присъединяване на Мария Илиева в "Гласът на България " Милица Гладнишка я атакува с доста остри думи. Обиди я по нечовечен метод, а реакцията на Мария не закъсня и отвърна уместно на актрисата, наричайки я злобна.

Ето какво написа Мария Илиева в своя профил във "Фейсбук " във връзка нападките, че по време на присъединяване си в "Гласът на България " е гледала да изпъкне тя, с което е умъртвила шанса на Борис за край в шоуто:

"В неделя имах удоволствието да пея дружно с Борис Христов на финала на "Гласът на България ". Още при първата ни намира се харесахме и вложихме доста труд за подготовката на този дует. Борис е неповторим и се оправи ужасно, макар че да пееш на край на музикален формат, в който цяла България е вперила очи, когато успеха е на една ръка разстояние, е доста сложна задача за всеки участник.

Тази година „ Гласът на България “ беше на изключително високо равнище и даде късмет на извънредно надарени хора. Всеки завоюва своя ревностна аудитория, която го поддържаше. Естествено, финалът се трансформира в сцена на най-разгорещените и полярни пристрастености, тъй като макар, че кандидатите бяха равностойни, победител може да стане единствено един от тях. За мен беше чест да поддържа Борис в тази благородна борба, в която в действителност губещи няма.

Някои от феновете му обаче останаха разочаровани и това предстоящо роди отрицателни мнения даже против мен. Някой постоянно би трябвало да е отговорен. Това е обикновено, част от играта, привикнали сме. Един незаслужено злостен коментар по отношение на професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни колегия. Начинът, по който съм пяла с това благо момче, което на подготовките съумя да разплаче Иван Лечев с осъществяването си, бил „ грозна постъпка “, тъй като надали не го провалил.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР