Светската лъвица и публицистка Лорън Санчес и един от най-богатите

...
Светската лъвица и публицистка Лорън Санчес и един от най-богатите
Коментари Харесай

Отпред мацка – отзад старица: 53-годишната Лорън Санчес се пусна по клин и си показа корема (Снимки)

Светската лъвица и публицистка Лорън Санчес и един от най-богатите хора в света Джеф Безос са дружно от повече от две години, а слуховете и разногласията към двойката им се разгарят.

Отначало  Лорън беше упрекната, че е лишила Джеф от брачната половинка му, с която е живял през целия си живот. Мнозина също бяха озадачени: за какво милиардерът избра Санчес, която, в този миг към този момент беше над 50. Тя не е модел, не е актриса, не е бизнесдама и не се занимава със обществени действия или щедрост. Но явно Безос реши, че има задоволително „ звезди “ на работата си. Следователно, по стандартите на милиардерите, той избра незабележителната Лорън за собствен сателит.

Но с началото на аферата с един от най-богатите хора в света, славата пристигна при Лорън - и тя стартира да се трансформира. Тази грандиозна брюнетка, както множеството всемирски диви, не се свени от козметологията и пластичната хирургия. Сега, съдейки по променения й външен тип, броят на процедурите е просто отвън класациите. Сега интернет непрестанно разисква не статута на Санчес, а нейния външен тип.

Булката на милиардера също се зае с  фигурата си. Ненапразно тя обича да демонстрира тялото си в тоалети с открити деколтета, да демонстрира бедрата си в мини поли и талията си в изрязани топове. Но уви, сходни тоалети не постоянно са подобаващи - както и да го погледнеш и колкото и пари да похарчиш, възрастта отново си споделя думата.

Папараци снимаха Лорън в Лос Анджелис. Годеницата  на Безос беше облечена в доста стеснен черен чеп и къса тениска, която разкриваше корема й. Вярно, начело Санчес изглеждаше зашеметяващо. Но на фотографията откъм гърба можете да видите гънки по кожата, която е изгубила своята разтегливост, ръце и лакти, които издават възрастта й. Въпреки че като цяло, несъмнено, човек може единствено да завижда на формата на Санчес.Но въпреки всичко не е толкоз млада, колкото й се желае да наподобява.

Източник: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР