Световното първенство вече започна, а мачовете са изключително интересни, както

...
Световното първенство вече започна, а мачовете са изключително интересни, както
Коментари Харесай

Под лупа в Катар 2022: Дайо Упамекано

Световното състезание към този момент стартира, а мачовете са извънредно забавни, както и самостоятелните представяния на играчите. Всички почитатели на футбола следим изкъсо звездите на обичаната ни игра, само че в рубриката " под лупа в Катар 2022 " желаеме да ви обърнем внимание на най-вече млади играчи, които могат да употребяват Мондиала в Катар, с цел да се наложат още повече като имена. Хора като Джуд Белингам и Коди Гакпо, за които към този момент говорихме, съумяха да блеснат. 

Време е да обърнем внимание и на един бранител. Става дума за Дайо Упамекано, който е централен бранител на Франция и немския исполин Байерн Мюнхен. Бранителят мина от Лайпциг при баварците през лятото на 2021-ва година за сумата от 42,5 милиона евро. През сегашния сезон френският национал има 23 мача във всички шампионати с екипа на Байерн Мюнхен, като прави по 83,4 докосвания приблизително на мач за 81 минути приблизително на среща. Това демонстрира, че Упамекано е деен с топката във времето, което прекарва на терена и постоянно точно посредством него топката бива изнасяна в предни позиции.

Централният бранител не се опасява да управлява темпото и той да разпределя топката, като точно тази негова убеденост му обезпечава от ден на ден минути в Байерн Мюнхен. Упамекано не се притеснява и да влиза в единоборства, като има 2,1 шпагати и 1,2 пресичания приблизително на мач. Забележителна е статистиката му при извоюваните дуели приблизително на мач - 5. Централният бранител е висок 1,86м, само че е задоволително здрав физически, с цел да съумява да се пребори в другите дуели на терена. 

Упамекано има и 2,5 приблизително на мач, а е записал и 6 сухи мрежи. Проблемът при играча може да е само опитът, защото е единствено на 24 години, само че френският защитник съумява от ден на ден да се наложи в състава на гранда от Германия, а се счита, че може и да бъде титуляр за Франция на Мондиала в Катар. Това ще е страховит късмет за Упамекано да се утвърди като един от най-хубавите централни бранители в Европа, а и да затвърди своето място в Байерн Мюнхен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР