Световното първенство по волейбол започва тази вечер, като в първата

...
Световното първенство по волейбол започва тази вечер, като в първата
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов ще мотивира допълнително волейболните национали на специална среща във Варна

Световното състезание по волейбол стартира довечера, като в първата борба от конкуренцията един против различен се изправят представителните отбори на България и Финландия. Двубоят ще се състои в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна и стартира в 20:30 часа.

Мондиалът ще се организира в България, с помощта на едногодишни старания на Българската федерация по волейбол да завоюва семейството и на безапелационната поддръжка на българското държавно управление и премиера Бойко Борисов.

 Снимка 377264
Източник:

През тази година държавното управление отпусна 500 000 $ за организирането и провеждането на Световното състезание. Общата сума на изплатените от кабинета средства за организацията му в интервала 2016-2018 година е 5 000 000 $.

Във вторник министър председателят персонално ще се срещне с националите, с цел да ги стимулира в допълнение преди старта на планетарния конгрес. Министър-председателят ще пътува до Варна особено поради " лъвовете ", като ще се надява да им донесе шанс в шампионата.

 Като за Световно!
Като за Световно!

Успех, " лъвове "!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР