Световното първенство по снукър започва на 21 април в шефилдския

...
Световното първенство по снукър започва на 21 април в шефилдския
Коментари Харесай

Крусибъл зове: втора четвъртина

Световното състезание по снукър стартира на 21 април в шефилдския спектакъл “Крусибъл”. Във втората четвъртина на жребия има двама обичайни любимци - Джон Хигинс и Джъд Тръмп, както и най-бързо играещите квалификанти в лицето на Тепчая Ун-Ну и на Джак Лисовски.

Джон Хигинс - Тепчая Ун-Ну

Тепчая Ун-Ну е изключително прелестен за гледане, когато влезе в темп и стартира да прави огромни брейкове, само че в никакъв случай не се е славел с задоволително неизменност, с цел да тормози любимците в дълги формати. Ако стартира през цялото време против Хигинс да печели фреймове с една аудиенция, може и да резервира самочувствието си за дълго време, само че е малко евентуално да вземе повече от 5 фрейма против Вълшебника от Уишоу.

" That one will live with me forever. "

John Higgins takes a pot-by-pot look back at that epic '11 final with @judd147t, reflecting on the moment he won the world title for a fourth time #ilovesnooker @Betfred pic.twitter.com/rzErIjapjR
— World Snooker (@WorldSnooker1) April 20, 2018
Стюърт Бингам - Джак Лисовски

Лисовски показва не просто атрактивен снукър в квалификациите, само че предложи и доста добра сейфти игра, а също сподели и че може да бъде толерантен на масата. Бингам се показва доста добре след изтърпяването на наказването си през 2018 година и този дуел дава обещание да бъде освен доста трогателен, само че и непредвидим.

Люка Бресел - Рики Уолдън

При състояние че Бресел се показва извънредно след триумфа си в Шампионата на Китай, то тук може да се търси “изненада” - квалификантът да отстрани поставения. Белгиецът има оправдания за неуспехите си - травми, както и проблеми с щеката, само че Уолдън няма да се интересува от тях. Рики не е във върхова форма, само че още веднъж играе задоволително солидно, че да се възползва от положението на противника си.

Here is the draw for the 2018 @Betfred World Championship! #ilovesnooker pic.twitter.com/hWhuARHnBi
— World Snooker (@WorldSnooker1) April 19, 2018
Джъд Тръмп - Крис Уейклин

Тръмп редува брилянтни игри с непредвидени гафове през сезона, като този път не е считан за огромен любимец за купата и не идва в “Крусибъл” с величествен надвит рейд, както е било в предходни години. Крис Уейклин е дебютант и това може да е проблем за него, само че в случай че е провиснал и покаже какво може, ще сътвори огромни неприятности на неуверения Тръмп. Има учредения да се търси изненада тук, само че по-предпазливите може да заложат просто на сложен триумф за Асото в колодата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР