Световното първенство по футбол в Русия е най-доброто в историята,

...
Световното първенство по футбол в Русия е най-доброто в историята,
Коментари Харесай

Президентът на ФИФА обяви световното в Русия за най-доброто в историята

Световното състезание по футбол в Русия е най-хубавото в историята, счита президентът на ФИФА Джани Инфантино. Швейцарецът даде едночасова конференция, на която се появи, облечен с алена блуза на доброволец.

" Няколко години споделях, че това ще е най-хубавото международно състезание в историята. Днес мога да го кажа с по-голямо разбиране ", съобщи Инфантино.

Той благодари на съветския народ и на президента Владимир Путин, като даже го направи на съветски с думите: " Спасибо, Русия ".

По думите му международното е имало голям триумф. Инфантино сподели, че мондиалът е трансформирал две неща - Русия и образът на страната в очите на останалия свят. " Наследството от международното състезание ще сложи Русия в челото на страните във връзка с футбола ".

Той посочи, че с помощта на видеоповторенията идва краят на головете, вкарани от засада. Технологията беше въведена за пръв път на международно състезание, с цел да е в помощ на съдиите при противоречиви положения.

" Това е прогрес, по-добре е по отношение на предишното. Технологията за видеоповторенията не трансформира футбола, а го почиства, като го прави по-честен и транспарантен и оказва помощ на съдиите да взимат верните решения ", сподели Инфантино.

" Головете, вкарани от засада, са в завършили във футбола. Поне във футбола с видеоповторения. Никога повече няма да видите голове от засада. Това са ясни решения - или си в засада, или не си ", изясни президентът на ФИФА.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (443)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР