Световноизвестното италианско студио за автомобилен дизайн Pininfarina публикува скици на

...
Световноизвестното италианско студио за автомобилен дизайн Pininfarina публикува скици на
Коментари Харесай

Така ще изглеждат първите виетнамски автомобили

Световноизвестното италианско студио за авто дизайн Pininfarina разгласява скици на седан и кросоувър, които ще станат първите в историята независими виетнамски леки коли.

Те ще се създават от локалната компания Vinfast, която има упоритостта да сътвори и наложи първият независим авто бранд в тази азиатска страна.

Общо италианското студио е подготвило 20 дизайнерски концепции за бъдещите модели. След това е било проведено допитване и гласоподаване измежду евентуалните клиенти. Участвалите анкетата 62 хиляди души са избрали, най-сполучливите съгласно тях разновидности, които да дават отговор на виетнамските кусове и международните трендове.

 Снимка 340167
Източник:

Съдейки по изображенията, седанът ще получи тясна LED предна оптика, която се слива с радиаторната решетка и особено извития похлупак. Подобен е дизайнът и на предната част на кросоувъра, който ще има пластмасова отбрана н а долната част на купето, релси на покрива и огромни арки ( " вежди " на калниците) над колелетата.

Vinfast, която ще стане първата независима виетнамска автомобилна марка, разчита да пусне от конвейера първият модел през септември 2019 година. А към 2025 година компанията има намерение да създава по 500 хиляди автомобила годишно.

По-рано стана известно, че Pininfarina ще прпедстави на Автосалоно в Женева при започване на март суперколата HK GT, създадена за хонконгската компания Hybrid Kinetic Group (HKG).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР