Световноизвестният цигулар Васко Василев с публикация във фейсбук относно драконовските

...
Световноизвестният цигулар Васко Василев с публикация във фейсбук относно драконовските
Коментари Харесай

Васко Василев описа драконовските мерки за влизане в Япония

 Световноизвестният цигулар Васко Василев с обява във фейсбук по отношение на драконовските ограничения за влизане в Япония.

Равносметката е следната - наложителен имунизационен документ + PCR тест преди полета, удостоверен в лаборатория + PCR тест след полета + куп документи на японски и британски, работна виза и контракти с причина да желая да вляза в Япония + профилиран превоз до Ковид квартира + инсталиране на специфична апликация в телефона, с която дадената дума, че 14 дни ще стоиш в изолираност, е въпреки всичко подсигурена + PCR тест на 3-тия ден + 14 дни карантина, без право на излизане и със спонтанни инспекции по телефона + PCR тест на 14-тия ден… при тези условия на 15-тия ден имаш право на свободно придвижване в страната на изгряващото слънце и право на упражняване на това, което обичаш.

Без да си рисков за хората. Ако щеш… въпросът е кое обичаме повече - илюзията за независимост или свободата да вършим това, което обичаме същински, без да мрънкаме и да търсим непрекъснато отговорни за личната си бедност. Въпрос на избор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР