Световноизвестният хор на Михаил Турецкий гостува отново у нас. Групата

...
Световноизвестният хор на Михаил Турецкий гостува отново у нас. Групата
Коментари Харесай

Хорът на Турецкий ще разтърси отново Альоша

Световноизвестният хор на Михаил Турецкий гостува още веднъж у нас. Групата ще пее и танцува за публиката на Пловдив на 24 юни от 17:00ч. под паметника на Альоша. Миналата година на концерта й се събраха хиляди.

Мъжкият хор е съпроводен с дамската групировка Soprano. Концертът е част от международното турне на групата под надпис Unity Song. Маратонът на съветската групировка ще хвърли мост сред 21 страни.

Проектът Unity Song бе основан през 2015 година във връзка със 70-годишнината от края на Втората международна война. При първия му концерт се събраха 150 хиляди души.

Турнето минава през площадите на десетки европейски и азиатски столици и огромни градове – освен у нас, то ще мине и през Париж, Мадрид, Любляна, Виена, Братислава, Ташкент и други



Unity Song е под мотото „ Музика за мир и здраве”. Проектът е на държавното управление на Москва, подсилен е от Министерството на външните работи на Руската федерация и фондация Obshchee Delo.

„ Хорът на Турецкий “ се е основан от Михаил Турецкий през 1990 година Вокалният диапазон на солистите му обгръща четири и половина октави. Концертът на хформацията в Пловдив е безвъзмезден.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР