Световноизвестният френски актьор Жерар Депардийо е решил да се премести

...
Световноизвестният френски актьор Жерар Депардийо е решил да се премести
Коментари Харесай

Жерар Депардийо си живее в рибарска лодка в Турция и хич не мисли да плаща данъци

Световноизвестният френски артист Жерар Депардийо е решил да се реалокира от родния си град и да прекарва повече време в Турция и Дубай, с цел да живее умерено, което се надява да направи, плавайки измежду вълните.

58-годишната рибарска лодка на име "Notre Dame D'Afrique ", която артистът ще употребява като дом в Турция, се трансформира в яхта в Тузла, написа "Дарик ".

73-годишният артист, който през 2013 година стана съветски жител, поради закона за повишение на налозите на богатите, споделя пред списание L'Obs за новия си живот.

Той споделя, че на този стадий желае да прекарва повече време в Истанбул и Дубай. И добавя, че се стреми към по-спокоен живот и че се надява да откри този мир, плавайки измежду вълните.

Актьорът е закупил две огромни риболовен лодки.

"Едната от тях е в Дубай, а лодката в Истанбул, която се употребява за лов на риба на риба звук, трансфорах в апартамент. "

Депардийо признава още, че би работил във Франция, само че не би живял там. Дори е оповестил за обмен лозята и къщата си в Париж.

Актьорът, който е прочут със пристрастеността си към морето и риболова, доплава с рибарската лодка, която купил от собствен другар във Франция, в Турция, с цел да я преоборудва и трансформира в комфортно за живеене местенце. По плана работи световноизвестният дизайнер Турхан Сояслан, инженер по корабостроене и корабни машини.

"Лодката се проектира като жилищно пространство, а не като първокласна яхта ", добавя Сояслан.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР