Световноизвестният екшън актьор от третата възраст Силвестър Сталоун се срещна

...
Световноизвестният екшън актьор от третата възраст Силвестър Сталоун се срещна
Коментари Харесай

Юнски бюлетин на успехите

Световноизвестният екшън артист от третата възраст Силвестър Сталоун се срещна в Министерския съвет с екшън премиера Бойко Борисов. Причина за визитата на холивудската звезда е, че се мотае у нас - филмът „ Рамбо – последна кръв “ се снима под българското небе. На срещата двамата мъже разговаряха колко добре се развива страната ни, по какъв начин тук нещата стават за две седмици, а в Америка – за два месеца, показаха си фотоси и клипчета. Премиерът даже се обърна към Сталоун с „ братко мой “, като го тупна по роднински по гърба. Според доближени до властта екшън дядката признал, че фактически с министър-председателя Борисов имат доста общо между тях, като в тази ситуация не визирал единствено обстоятелството, че и двамата могат да сборят глиган (в тава). Напротив – визирал обстоятелството, че и на двамата рейтингът им пада стремглаво, само че все пак хората не престават да им търпят филмите.

***

Най-накрая ремонтът на столичната улица „ Граф Игнатиев “ приключи. От Общината изрично отхвърлиха да разясняват упреците на жителите, че ремонтът подтиква към самоубийство, плочките са на чомпик, хората се спъват, а фонтанът още не работи (което може и да е за положително - преди години това оборудване взе човешка жертва и познайте какъв брой наказани има за нещастието - един човек бе санкциониран 1000 лева.). Нещо повече, от Общината даже заплашиха, че в случай че жителите доста знаят и не спрат да мрънкат, през лятото ще ги санкционират с още няколко ремонта, които дефинитивно ще закопаят града.

***

След като министър председателят Бойко Борисов обществено се отхвърли от естрадните услуги на Веселин Маринов, от централата на ГЕРБ организираха кастинг за нов партиен артист. Според осведомени Криско показал мощно предпочитание да взе участие, само че Слави Трифонов не го пуснал. Заинтересована от работата била и певицата Сузанита, само че се случило по този начин, че тръгнала за кастинга по епидермис, в резултат на което по пътя настинала и в последна сметка не съумяла да се яви на партийния конкурс. Въпреки това обаче журито от ГЕРБ единомислещо я селектирало. По фотоси.

***

След края на изборите за евродепутати у нас от Европейския парламент публично излязоха с документ, в който се показва угриженост по отношение на здравето на депутатите. Оказва се, че поради определения с преференция Андрей Слабаков ръководителят на Европарламента е привикал незабавно инженери и строителни бизнесмени, които да преустроят залата на Народното събрание в две зали – за пушачи и за непушачи. В този ред на мисли е направено и още едно разделяне – за трапезни бунтари и за останалите евродепутати.

***

След срещата на холандския външен министър Стеф Блок с Екатерина Захариева и Бойко Борисов стана ясно, че Холандия към момента се инати и не желае да утвърди участието на България в Шенген. Според Стеф Блок повода за това е освен корупцията в страната ни, само че и незаконната миграция. За всеобща изненада министър Блок останал безусловно непреклонен в решението си даже откакто министър председателят Борисов му посочил всичките си фотоси и клипчета със Силвестър Сталоун. Дипломатът не се трогнал и от обещанието на министър-председателя скоро да си направи фотосесия и с Арнолд Шварценегер – деец в екшън киното с още по-големи мускули, само че и с политическа закалка!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР