Световноизвестният барабанист Иън Пейс от легендарните Deep Purple и неговата

...
Световноизвестният барабанист Иън Пейс от легендарните Deep Purple и неговата
Коментари Харесай

Рок идолът Иън Пейс от Deep Purple пристига в Благоевград, заедно с Purpendicular представят вечните хитове на легендарната група

Световноизвестният барабанист Иън Пейс от именитите Deep Purple и неговата група Purpendicular идват в Благоевград, с цел да изнесат един запаметяващ се концерт.

Историческото музикално събитие ще се организира на 30 септември в зала „ Скаптопара “.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 01.07.2023 година, денят, в който посрещаме Джулай морнинг. Те могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на https://www.eventim.bg/…/ian-paice-deep-purple…/event.html (Eventim.bg), касите на зала „ Пейо Яворов " и на всички OMV бензиностанции в страната.

По време на концерта феновете на рок музиката ще могат да чуят шлагерите на Deep Purple, които настоящият състав на групата не извършва от десетилетия онлайн.

Концертът ще премине ретроспективно с песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock и безконечните класики на групата, преминавайки през всички стадии от дългогодишната им кариера. Ще бъдат показани и композиции от по-късните години, дружно с осъществявания от Whitesnake, както и от последния албум на Purpendicular.

Иън Пейс е един от дребното концертиращи класици в рок музиката, като по едно и също време с този статут остава на познатото ни супер равнище. Поставян в неизменимата петица на най-хубавите и новаторски рок барабанисти за всички времена от редица влиятелни музикални издания, критици и многомилионни почитатели, Пейс ще показва класата си и неповторимия си жанр " Суинг-Рок ", правещ го безусловно безподобен. Артистът е заслужил признанието на генерации световноизвестни рокмузиканти, които го показват за подстрекател и главен пример в рок ритмиката.

Концертът ще се организира в зала „ Скаптопара “ в Благоевград на 30.09.2023 година от 19.00 часа. Вратите за събитието ще бъдат отворени в 18.00 часа.

Събитието се организира с поддръжката на Община Благоевград и „ Арт стейдж енд фест “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР