Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристига в Пловдив за представяне на

...
Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристига в Пловдив за представяне на
Коментари Харесай

Тео Ушев представя новия си филм в LUCKY Дом на киното

Световноизвестният аниматор Тео Ушев идва в Пловдив за показване на новия си филм „ ф 1.618 “ и присъединяване в поредицата „ Успешните “. Това ще стане на 29 ноември надлежно в LUCKY Дом на киното и Club Fargo.



Поредното издание на „ Успешните “ ще бъде идния вторник от 18:30 часа. Това са събития, в които пловдивчани се срещат с съумели в своята сфера хора, които да споделят своя опит, прекарвания, компликации, философия. Номинираният за „ Оскар “ Тео Ушев ще се срещне с пловдивчани в Club Fargo, с цел да опише за своя житейски път и професионални прекарвания. Модератори на полемиката ще са Виктор Янков и Славена Шекерлетова. Събитието е с вход свободен и се организира с поддръжката на Община Пловдив.

Час по-късно е и прожекцията на „ Ф 1.618 “ - неговият режисьорски дебют за пълнометражен филм. Антиутопията е въодушевена от книгата „ Пумпал “ на Владислав Тодоров. Сюжетът споделя за нова нация от безконечни, биологически съвършени хора, които се готвят да изоставен Земята вечно, подготвяйки за задача на специфичен транспортен съд. Във кино лентата ще забележим първокласен каст артисти, измежду които Деян Донков, Мартина Апостолова, Ирмена Чичикова и други. Прожекцията на кино лентата е от 19:30 часа.

Билети за прожекцията на кино лентата се продават на касата на LUCKY Дом на киното всеки работен ден след 16:00 часа и в почивните дни – след 10:30 часа. Онлайн резервации и покупка на билети може да се направи от уеб страницата kinolucky.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР