Световноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович се разходи по

...
Световноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович се разходи по
Коментари Харесай

В деня на любовта в центъра на София се разходи Джон Малкович

Световноизвестният артист, продуцент и режисьор Джон Малкович се разноски по бул. „ Витоша “ в столицата и с интерес прегледа центъра на столицата. Част от минувачите незабавно го познаха, до момента в който други го видяха и едвам по-късно осъзнаха кого бяха срещнали, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Малкович е в България, с цел да показа постановката " В самотата на памуковите полета " в Народния спектакъл. Билетите за спектакъла се разпродадоха за извънредно малко време и жителите с неспокойствие чакат да гледат артиста на сцена.

Джон Малкович е роден на 9 декември 1953 година в Кристофър, Илинойс. През 1976 става един от създателите на чикагския спектакъл „ Степенулф “. Впоследствие се мести в Ню Йорк и през 1983 се появява в пиесата „ True West “. Той играе на Бродуей с Дъстин Хофман в „ Death of a Salesman “ (1984). За тази роля получава премия Еми, когато пиесата става ефирен филм. Дебютира в киното с кино лентата „ Място в сърцето “ (1984), за който е номиниран за Оскар за най-хубава мъжка второстепенна роля. Отново получава номинация за Оскар през 1994 за ролята си във кино лентата „ Под прицел “ (1993), още веднъж в същата категория.

Малкович е номиниран за редица награди, измежду които „ Сателит “, „ БАФТА “, две награди „ Сатурн “, две награди „ Оскар “ и три награди „ Златен глобус “. Известни филми с негово присъединяване са „ Място в сърцето “, „ Империята на Слънцето “, „ Опасни връзки “, „ Под прицел “, „ Желязната маска “, „ Развратникът “, „ Ерагон “, „ Бесни страшни пенсии “ и други. /БГНЕС

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР