Световно признатата германска рок банда Tokio Hotel се присъединява към

...
Световно признатата германска рок банда Tokio Hotel се присъединява към
Коментари Харесай

Tokio Hotel стават част от Sony Music - slava.bg

Световно приетата немска рок тайфа Tokio Hotel се причислява към впечатляващото портфолио от актьори на Sony Music! Първият им релийз като част от водещия музикален лейбъл ще бъде нова версия на интернационалния супер шлагер “Durch den Monsun” ( “Monsoon”), който трансформира 4-мата членове на групата в международни суперзвезди. Сингълът ще излезе през октомври на немски и британски език, като има и още един плануван релийз за по-късно през годината.

Близнаците Tom и Bill Kaulitz, Gustav Schäfer и Georg Listing, които образуват Tokio Hotel, се радват на 15-годишна супер сполучлива кариера. След бързо изстрелване към националната популярност, рок бандата превзема и международните чартове през 2007 година с първия си албум на британски – Scream.

С над 110 интернационалните и национални награди, в това число статуетка-космонавт от MTV VMA, 5 Европейски Музикални Награди, 4 MTV Latin Music Awards и MTV Japan Music Award, повече от 7 милиона продадени копия на албумите си в целия свят, както и платинени награди в 68 страни, Tokio Hotel са една от най-успешните групи на нашето време. Членовете на бандата живеят и работят в Лос Анджелис, Берлин и родния им град Magdeburg.

“Невероятно разчувствани сме, че ставаме част от Sony Music. Ние сме доста независими и целеустремени актьори и е необходим в действителност отличен екип, който да даде живот на визиите ни. Смятаме, че открихме тъкмо това в Sony и Epic Records. Този екип демонстрира доверие и схващане, което не сме намирали преди. След 15 години в промишлеността не одобряваме това за даденост, а откровено го оценяваме. Нямаме самообладание да стартираме новата епоха на Tokio Hotel”, споделя Bill Kaulitz.

“Гордеем се, че започваме работа с Tokio Hotel по една нова и вълнуваща глава в кариерата им. Разговорите ни с Bill, Tom, Georg и Gustav, както и с техния управител Benjamin ни потвърдиха, че имаме обща цел – да преоткрием Tokio Hotel и да ги издигнем още по-високо. Това ще се случи с съвременен маркетинг и умел A&R “, разяснява Patrick Mushatsi Kareba, CEO GSA на Sony Music.

Освен новата договорка и идния римейк на най-успешния им сингъл досега, Bill и Tom Kaulitz отпразнуваха дружно 31-вия си рожден ден, като персонално споделиха с почитателите си в обществените мрежи щастливата вест! Очаквайте завръщането на Tokio Hotel!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР