Световно известният дизайнер Филип Плейн яката се е разгонил, видя

...
Световно известният дизайнер Филип Плейн яката се е разгонил, видя
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Филип Плейн вкара в леглото си 3 мацки, за да дразни жена си Морган

Световно известният дизайнер Филип Плейн яката се е разгонил, видя HotArena.

Само в границите на седмица през леглото в имението му минаха три девойки, които незабавно побързаха да се похвалят с това.

Плейн и жена му Морган Брит са в фамилен спор и дизайнерът е подхванал тактичност - всяка нощ да спи с друга, да демонстрира обществено коя е тя, като по този метод да я нервира.

Стратегията му работи безотказно. 

В момента в харема му са влезнали две русокоски и една брюнетка . Първата е Саманта Роули , която е актриса и модел, на към 30 години. Русокоската е с най-дълъг стаж в леглото му – мята се в чаршафите му от най-вече дни. След това към листата си Филип прибави И. С. Нескуик – дългокрака и също цицореста моделка или Инстаграм звезда. Тя е с тъмна коса, само че пък не излиза наяве от кое място идват хилядите й почитатели в обществената мрежа, нито пък каква й е тъкмо специалността. Нескуик е била за еднократна приложимост, като се е възползвала от всеки един популярен ъгъл от имението на Плейн в Кан, с цел да се щракне и да показа пред аудиторията си, че е била там. Снощи се появи нова компаньонка на хоризонта, която Филип е овършал. Става дума за някаква си русокоска Лили, която той назовава Тигър Лили . Мацката също е кльощава, с огромни силиконови гърди и дълги крайници.

Всъщност Филип Плейн няма никакво желание да заменя Морган с друга мацка и забежките му с разнообразни дами няма метод да прераснат в сериозна връзка. Тези трите, които в границите на седмица минаха през леглото му, са единствено за развлечение и с цел да поддържа тактиката на раздразнение на жена му. 

Очаква се идващите дни, дори още тази нощ, дизайнерът да се похвали с следващата еднократна численост в дома му. И по този начин, до момента в който се сдобрят с Брит. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР