Световно известният диджей ще върти класическите си хитове в събота

...
Световно известният диджей ще върти класическите си хитове в събота
Коментари Харесай

Давид Гета прави 2-ри концерт от покрив на небостъргач - slava.bg

Световно известният диджей ще върти класическите си шлагери в събота вечерта от емблематичния покрив в Ню Йорк, всичко това в опит да събере пари за благотворителни организации, борещи се с ковид.

Събитието, United At Home, ще се предава онлайн по всички обществени канали на Гета. Местоположението ще остане загадка за почитателите до началото на събитието, само че диджеят сподели, че „ ще бъде доста особено “.

Това е вторият концерт на покрив, на който Гета е хазаин, с цел да събере пари за благотворителни дела по време на пандемията. Първият беше в Маями предишния месец и събра 750 000 $ за хранителната банка в Южна Флорида и Световната здравна организация. Феновете могат да чакат да чуят типичен негови осъществявания по време на близо двучасовия сет, както и нова музика.
Гета е уверен, че хората се нуждаят от музика в този момент повече от всеки път.

“Всичко, което мога да направя, е да се опитам да оказа помощ … Очевидно е доста сложен миг за всички. Ще преодолеем всичко това дружно. Това в действителност е миг, който демонстрира по какъв начин светът би трябвало да се сплоти и това постоянно е била задачата на музиката ми, да групирам хората … всички сме идентични пред тази болест”.

Източник: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР