Световният №8 в мъжкия тенис Матео Беретини обяви, че няма

...
Световният №8 в мъжкия тенис Матео Беретини обяви, че няма
Коментари Харесай

Матео Беретини пропуска Ролан Гарос

Световният №8 в мъжкия тенис Матео Беретини разгласи, че няма да може да вземе присъединяване на втория за годината шампионат от Големия шлем Ролан Гарос.

През март италианецът претърпя интервенция на дясната ръка, само че наподобява към момента не е изцяло възобновен за игра.

В своя профил в Инстаграм Беретини показа, че към този момент се усеща добре, само че не е подготвен да играе мачове във формат 3 от 5 сета и по тази причина се постанова да отсрочи завръщането си на корта за сезона на трева.

" Чувствам се обикновено, само че към момента не съм в задоволително добра спортна форма. Заедно с моя тим взехме решение, че е немислимо първият ми шампионат да бъде с мачове от по пет сета. Заради това ще отложа завръщането ми на корта за сезона на трева ", написа международният №8.

За последно Матео Беретини игра на шампионата от сериите Мастърс в Индиън Уелс, където загуби на осминафиналите от Миомир Кецманович.

На Ролан Гарос пък най-хубавото достижение на италианеца пристигна през предходната година, когато той доближи до четвъртфиналите, където бе спрян от бъдещия първенец Новак Джокович.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР