Световният №2 Константинос Кошис от Кипър и №3 Константин Жженов

...
Световният №2 Константинос Кошис от Кипър и №3 Константин Жженов
Коментари Харесай

Тенисисти №2 и 3 в света пристигат в Албена

Световният №2 Константинос Кошис от Кипър и №3 Константин Жженов от Русия потвърдиха своето присъединяване в интернационалните шампионати по тенис за юноши и девойки до 14 години от категория 1 на ТенисЕвропа.

България за първи път семейства на мощния тенис конгрес, а първенците и финалистите ще си тръгнат със безценен спомен от страната ни - неповторими златни рози, направени от „ Магията на българската роза “. Сред топ поставените са още двама французи, българите Динко Динев и Светлин Керемедчиев, израелец и румънецът Михай Александру Коман, който неотдавна победи на кортовете в Сливен.

При девойките националката ни Катерина Димитрова от Пловдив ще бъде сложена под №1 в осхомната скица, а лидерка в другата част на таблицата ще бъде Фатма Идризович от Сърбия. Трета сложена по рейтинг е рускинята Екатерина Маклакова.

На кортовете в Албена ще играят едни от най-хубавите тенисисти на следните страни: Канада, Съединени американски щати, България, Германия, Австрия, Франция, Италия, Сърбия, Русия, Белгия, Хонг Конг, Естония, Македония, Унгария, Румъния, Швеция, Малта, Чехия, Челарус, Израел, Молдова, Дания, Украйна, Англия, Турция и други

На 15 май изтече крайният период за отводи. 150 са общо топ тенисистите, които ще дойдат със своите треньори или родители в родния ни курорт. Събитието е отлична опция за страната ни да презентира своите благоприятни условия за състезателен и тенис туризъм, както и за летен отдих. Домакините и уредниците са подготвили голям брой изненади за участниците, които да оставят незабравими мемоари от историческия за страната ни влиятелен шампионат. По време на шампионата посредством лотария ще бъдат раздадени 10 златни карти за „ Исторически парк “, който скоро ще отвори порти.

Медиен сътрудник на шампионата е Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР