Световният №2 Александър Зверев е малко вероятно да се възстанови

...
Световният №2 Александър Зверев е малко вероятно да се възстанови
Коментари Харесай

Зверев трудно ще се възстанови до началото на US Open

Световният №2 Александър Зверев е малко евентуално да се възвърне в точния момент за US Open, което стартира 29-ти август. Припомняме, че германецът получи тежка травма по време на полуфиналния дуел против Рафаел Надал на Ролан Гарос, вследствие на която претърпя интервенция на връзки на глезена на десния си крайник. Саша сега се възвръща, само че не се нагърбва с точна дата за завръщането си на корта.

" Саша се възвръща добре и се надява, че ще бъде подготвен за US Open. Въпреки това, към момента е прекомерно рано да се каже дали той ще може да играе в него, или не ", съобщи представител на тенисиста.

Зверев, който доближи финала на конкуренцията на " Флашинг Медоус " през 2020 година, пусна видео в обществените мрежи, от което излиза наяве, че към този момент се движи без помощта на патерици. По-рано през седмицата той удостовери присъединяване на шампионата в Токио от 3 до 10 октомври.

" Финалите на Купа " Дейвис " в Хамбург наподобяват по-реалистични, само че стискаме палци той да бъде подготвен и по-рано. Със сигурност ще би трябвало да изиграе няколко мача преди Токио ", съобщи още представителят на играча.
 Баутиста-Агут ликува в Кицбюел
Баутиста-Агут ликува в Кицбюел

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР