Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович сподели след загубата

...
Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович сподели след загубата
Коментари Харесай

Новак Джокович: Сега ще се опитам да се възстановя за Australian Open

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович показа след загубата си от Алекс де Минор с 6:4, 6:4 на United Cup, че чака да бъде добре за началото на Australian Open. Световният номер 1 има болки в дясната китка, като те се демонстрираха още в срещата с Иржи Лехечка.

" Не бях на равнище. Беше един от тези дни, където не се чувстваш доста добре на корта и противникът ти играе доста добре. Имам задоволително време, с цел да съм във форма за Australian Open и това е най-важното сега ", сподели Джокович.

" Мисля, че ще съм добре, само че имаше въздействие върху форхенда и сервиса. Не желая да отстранявам доста време да приказвам за това. Знаех, че няма да бъда на 100% в първата седмица от сезона. Не съм го и очаквал, не съм го и желал, част е от подготовката за Australian Open. Там желая да се показва на най-високо равнище. Никога не е хубаво, когато загубиш мач, само че няма да му обърна огромно внимание ".

" От два дни имам дискомфорт. По време на вчерашния и изключително на днешния мач се утежни, само че не желая да отстранявам прекомерно доста време за това и да лишавам от успеха на Алекс. Сега ще се опитам да се възстановя за Australian Open. Мисля, че до тогава ще бъда добре ", завърши сърбинът.
 Джокера най-накрая е надвит на австралийска земя
Джокера най-накрая е надвит на австралийска земя

Спря го любопитно име
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР