Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович разкри в интервю,

...
Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович разкри в интервю,
Коментари Харесай

Новак Джокович все още чака отговор дали ще може да играе в Индиън Уелс и Маями

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович разкри в изявление, че чака в най-скоро време отговор на въпроса дали ще може да дойде в Съединени американски щати, с цел да вземе присъединяване в първите два за сезона шампионати от серията Мастърс - Индиън Уелс и Маями.

Както знаете, носителят на 22 трофеи от Големия шлем не е имунизиран против COVID-19 и по тази причина има потребност от особено позволение, с цел да влезе на територията на Съединени американски щати.

" Плановете ми след Дубай зависят от американците. Чакам отговор, ще схвана скоро. Всичко е в развиване. Благодаря на управленията на Индиън Уелс и Маями за поддръжката им. На тях би им се харесало да вземам участие. Чакам позитивно развиване скоро, само че не е в моите ръце ", съобщи сърбинът.

Самият Джокович показа още, че се надява да може да взе участие през септември на US Open, откакто на 11 май се чака да падне дефинитивно възбраната за влизане на неимунизирани в Съединени американски щати.

" Миналата година пропуснах Индиън Уелс, Маями и Откритото състезание на Съединени американски щати, тъй че няма да ми бъде за пръв отново, в случай че се случи отново. Надявам се да не стане по този начин. Това е всичко, което мога да направя, тъй като моята позиция остава същата. Откритото състезание на Съединени американски щати е надалеч във времето и се надявам да бъде там. Това е една от четирите огромни исторически надпревари в нашия спорт. Получих страхотна поддръжка от Ню Йорк и американската аудитория на финала през 2021-ва, когато изгубих от Даниил Медведев. Така че желая да се върна, да имам същата връзка с тези хора и се надявам да играя най-хубавия си тенис ", приключи Новак Джокович.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР