Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович директно обвини част

...
Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович директно обвини част
Коментари Харесай

Новак Джокович: Да бъда на корта за моята страна винаги е допълнителна мотивация

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович непосредствено упрекна част от английските почитатели в липса на почитание по време на дуела му против Камерън Нори от шампионата Купа " Дейвис ".

Припомняме ви, че Ноле завоюва срещата с 6:4, 6:4, като по този метод оказа помощ на Сърбия да се класира за полуфиналите в конкуренцията.

След края на дуела 24-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем призна, че би трябвало да си квалифициран за сходна атмосфера по време на отборния шампионат, макар че съгласно него това е демонстрация на пренебрежение.

" Това е пренебрежение, само че това е нещо, за което би трябвало да си квалифициран на Купа " Дейвис ". Нормално е от време на време почитателите да прекрачват границата. В разгара на момента вие също реагирате и... показвате, че не позволявате подобен вид държание ", съобщи Джокович

" Искам да кажа, те могат да вършат каквото си желаят, само че аз ще отговоря на това. Те се опитваха да ме нервират през целия мач, тъй че да, най-после си поговорихме малко ", продължи той.

В изявлението след триумфа си над Камерън Нори водачът в международната класация призна, че в края на годината с неспокойствие чака да си вземе отмора, само че фактът, че играе за Сърбия му дава спомагателна мотивация да излезе на корта.

" Да бъда на корта за моята страна постоянно е спомагателен подтик, спомагателна мотивация. Част от мен чака с неспокойствие да си умря и пренастроя, и да оставя ракетата встрани, само че тъкмо в този момент не мога да си разреша да се насладя на мисли за празници ", приключи Новак Джокович.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР