Световният №1 в мъжкия тенис Даниил Медведев се изправя срещу

...
Световният №1 в мъжкия тенис Даниил Медведев се изправя срещу
Коментари Харесай

Даниил Медведев и Камерън Нори ще спорят за титлата в Лос Кабос

Световният №1 в мъжкия тенис Даниил Медведев се изправя против първата ракета на Англия Камерън Нори във финала на шампионата по тенис наптвърди кортове от сериите ATP 250 в мексиканския курорт Лос Кабос. Битката за финала започва в 05:00 часа сутринта в неделя и ще може да я гледате онлайн по MAX Sport 2.

Медведев победи Миомир Кецманович с 7:6(0), 6:1 в първия полуфинален мач. В първия сет сърбинът поведе с 4:1 гейма след пробив, само че водачът в международната класация бързо се върна в мача, с цел да се стигне до тайбрек. Там руснакът бе непогрешим, като завоюва всички разигравания.

Във втората част 26-годишният тенисист поведе с 3:0, което до известна степен пречупи съперника му. 38-годишният деец завоюва един гейм, преди Даниил Медведев да затвори мача след 1 час и 27 минути игра.

Руснакът се класира за край №26 в кариерата си. В спорт за купата водачът в схемата ще се изправи против поставения под №3 в конкуренцията Камерън Нори. Миналогодишният първенец в конкуренцията надигра Феликс Ожер-Алиасим с 6:4, 3:6, 6:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР