Световният вицешампион Хърватия се изправя срещу един от претендентите за

...
Световният вицешампион Хърватия се изправя срещу един от претендентите за
Коментари Харесай

Хърватия и Бразилия откриват фазата на 1/4-финалите в Катар с грандиозен сблъсък

Световният вицешампион Хърватия се изправя против един от кандидатите за короната на Мондиал 2022 Бразилия в първи ¼-финален конфликт на Световното в Катар. Мачът на стадион „ Едюкейшън Сити “ в Ал Раян започва в 17:00 часа и ще може да го гледате НА ЖИВО С КАРТИНА на уеб страницата.

Златко Далич и неговите ученици пречупиха съпротивата на бойките японците в осминафиналите след тъждество 1:1 в постоянното време и продълженията и 3:1 при дузпите. „ Ватрените “ ще разчитат на следващо мощно показване от Доминик Ливакович под рамката, както и на опита на Лука Модрич и Иван Перишич, с цел да се доберат до втори пореден полуфинал на Световно.

На пътя им обаче е един от любимците за трофея в Катар и петкратен международен първенец - Бразилия. Селесао не елементарни на Южна Корея и го отвя след страхотна лекция през първото полувреме, когато умъртви интригата с четири безответни попадения.

Бразилците победиха и в двата си предходни конфликта с хърватите на международни финали, като и двата бяха в груповата фаза. „ Шахматистите “ имат един-единствен триумф над южноамерикански тим – успеха над Аржентина с 3:0 на Мондиала в Русия преди четири години.

Победителят от мача сред Хърватия и Бразилия ще играе със спечелилия всред Нидерландия и Аржентина на 1/2-финалите в Катар.

17:00 часа |

Световно състезание по футбол, Катар 2022, първи ¼-финал

Вероятни сформира на двата тима:

ХЪРВАТИЯ ( 4-3-3) : Доминик Ливакович – Йосип Юранович, Деян Ловрен, Йошо Гвардиол, Борна Соса – Лука Модрич, Марсело Брозович, Матео Ковачич – Никола Влашич, Андрей Крамарич, Иван Перишич

Селекционер: Златко Далич

БРАЗИЛИЯ ( 4-2-3-1) : Алисон – Данило, Тиаго Силва, Маркиньос, Едер Милитао – Каземиро, Лукас Пакета – Винисиус Жуниор, Неймар, Рафиня – Ричарлисон

Селекционер: Тите

Главен арбитър: Майкъл Оливър, Англия

Стадион: „ Едюкейшън Сити Стейдиъм “, Ал Раян, Катар
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР