Световният шампион за 1996 година Деймън Хил обясни, че според

...
Световният шампион за 1996 година Деймън Хил обясни, че според
Коментари Харесай

Хил: Макс да си тръгне, ако не му е забавно

Световният първенец за 1996 година Деймън Хил изясни, че съгласно него Макс Верстапен „ не се забавлява ” във Формула 1 и цитира водача на Ред Бул, който съобщи, че може са напусне спорта, в случай че не престават измененията във формата на спортните уикенди.

„ Заплахата на Макс е необикновена, само че моето схващане е, че водачът би трябвало да се любува на конкуренцията и надпреварите, другояче всичко в спорта ще му тежи ”, добави британецът.

Сезон 2023 е най-дългият в историята на спорта с 23 надпревари, а основният изпълнителен шеф на Формула 1 Стефано Доменикали към този момент загатна, че предстоят промени в сесиите, в които вземат участие водачите като концепцията е за понижаване на свободните тренировки. Макс беше измежду най-яростните съперници на спринтовите съревнования във Формула 1, които обаче тази година ще са два пъти повече от предходната – общо 6.
 И Верстапен чака 33-ата победа на Алонсо И Верстапен чака 33-ата победа на Алонсо
„ Ако на Макс не му харесва това, което прави, в случай че не му е занимателно, в случай че му тежи, то най-добре да си тръгне – повтори Хил. – Разбирам, че Макс не желае да си губи времето с неща, които не са значими за него. Предполагам, че той разсъждава по този начин: „ Аз се боря за успехите, желая да има единствено едно, само че значимо съревнование, което да печеля. Не желая по-малки надпревари, които не са толкоз значими. Какъв е смисълът от тях? ”
 Милиардер си търси сътрудник, с цел да влезе във Формула 1 Милиардер си търси сътрудник, с цел да влезе във Формула 1
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР