Световният шампион във Формула 1 прикотква обратно певицата, научи HotArena.

...
Световният шампион във Формула 1 прикотква обратно певицата, научи HotArena.
Коментари Харесай

Хамилтън разделя Никол и Гришо с коварен план

Световният първенец във Формула 1 прикотква назад певицата, научи HotArena. Григор Димитров се изправя против сериозен съперник. Този път не на корта, а на полето на любовта.

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън се пробва да си върне Никол Шерцингер. Пилотът още е влюбен в певицата и очевидно е подготвен на всичко, с цел да я завоюва още веднъж. И знае къде да удари. По най-голямата уязвимост на Никол - фамилията й. За задачата той подхваща забавни маневри напоследък. Те са най-много в онлайн пространството и по-точно в обществените медии. Хамилтън употребява сестрата на Шерцингер - Кийла. От няколко седмици насам Люис не стопира да харесва и да разяснява нейните изявления. Най-деен е под тези, на които е и самата певица, написа " България Днес ".

Само преди няколко дни Кийла качи серия фотоси от фамилната отмора в Мексико, на която бе и Никол. Хамилтън не закъсня с коментара си. " Такава красива фотография. Толкова съм благополучен, че вие продължавате да сте все по този начин дружно ", написа Люис. Всичко това бе гарнирано с няколко сърчица. А значително почитатели разясниха, че на фотографията липсва единствено той. Други се питаха за какво го няма Григор. Няколко дни по-рано водачът разяснява друга фамилна фотография с " Обичам ви, хора! ".

Това накара мнозина от почитателите на Никол да заподозрат, че Хамилтън се е осъзнал и се пробва да си я върне. Двамата бяха дружно седем години, като на няколко пъти се разделяха и събираха. Шерцингер нееднократно е казвала, че водачът е огромната й обич. Разделиха се дефинитивно при започване на 2015 година Причината е, че певицата към този момент искаше семейство и деца, а Люис не беше подготвен. 

" Paздeлиxмe ce, a aз cтpaдax мнoгo и дългo вpeмe - откровена е Никол. - Oбичax гo, нo тoй имaшe и cвoитe лoши чepти. Haй-гoлeмият мy нeдocтaтък e, чe e зaвъpшeн eгoиcт. Bcичкo пpeцeнява пpeз coбcтвeнaтa cи пpизмa, пъpвo ca нeгoвитe жeлaния, a пocлe чyждитe. Дoкaтo aз пocтoяннo глeдax дa пpaвя кoмпpoмиcи и дa ce cъoбpaзявaм c нeгo. "

Няколко месеца по-късно хубавицата стартира връзка с Гришо. И попадна в същата обстановка - двамата с Димитров рядко съумяват да са дружно поради натоварените си стратегии. По-често взаимни отстъпки, с цел да се видят, прави певицата. Тя отскача до някое кътче на света, където е Гришо за следващия си шампионат. Хамилтън от своя страна по този начин и не стартира сериозна връзка след раздялата си с Никол. През леглото му минаха куп хубавици, само че нито една не се задържа за дълго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР