Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се намира само

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се намира само
Коментари Харесай

Хамилтън: За разлика от другите отбори, Мерцедес няма слабо звено

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън се намира единствено на крачка от завоюването на своята 6-а купа (и 5-а с тима на Мерцедес). Това го накара да възкликне, че все още в неговия отбор не прозират недостатъци, каквито се срещат при останалите съперници.

Гран При на Япония към този момент донеса 6-а поредна шампионска купа на Мерцедес при конструкторите, а въпрос на време е Хамилтън да донесе 6-ата поредна при водачите. Това ще се случи, в случай че в идващия старт – Гран При на Съединени американски щати – британецът приключи най-малко 8-и.

„ В нашия тим няма едва звено и по тази причина печелим международни трофеи. Борим се с други положителни тимове, само че те имат сходни слаби звена, по тази причина позволяват надалеч повече неточности спрямо нас”, разяснява 34-годишният играч.

„ Толкова доста работа се прави зад завесите, а в Мексико знаехме, че ни следва голямо предизвикателство. Наясно бяхме, че уикендът ще бъде тежък. Видя се в квалификациите, че не разполагахме с водещо движение. Състезателното също не беше ужасно, а в петък гумите бързо заминаваха, само че запазихме самообладание и продължихме да работим”, добави Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР