Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън демонстрира закачливо чувство

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън демонстрира закачливо чувство
Коментари Харесай

Люис: Червеното ми е любимият цвят, но Ферари не може да има всичко

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън показва закачливо възприятие за комизъм, до момента в който чака да подпише своя нов контракт с Мерцедес. Британецът подкачи главния съперник Ферари с думите, че аленото е неговият обичан цвят, само че се усеща повече от удобно в немския отбор.

Плейбоят Хамилтън качи на капака топмодел №1

Подновяването контракта на британеца наподобява досадна детайлност, като шефът на Мерцедес Тото Волф увери, че всичко ще завърши напълно скоро. 32-годишният Хамилтън по-рано на собствен ред добави, че ще подпише новия договор в най-удачния за сходен ход миг.

„ Започнахме диалозите на тази тематика, само че в този момент тя въобще не попада измежду целите ми”, разяснява Хамилтън. „ Искам да продължа да се състезавам, тъй че в даден миг ще възобновя съглашението. Това обаче няма да се случи, когато някой различен ми подрежда. Ще подпиша, когато всичко е готово.”

Фетел: Съревнованието с Хамилтън не е нищо особено

„ Червеното е обичаният ми цвят, само че съм си добре там, където съм в миг. Лоялността е полезност, която научих от своя татко. Сменял съм тимовете единствено два пъти в моята кариера, тъй че не съм от този вид водачи, които скачат наляво-надясно.”

„ Дали съм получавал оферта от Ферари? Да, само че не те могат да си разрешат да имат всички водачи, които им харесват. Казвам това като голям почитател на Ферари. Те са приказен тим и е ужасно наслаждение да се боря против тях”, добави Хамилтън.

Сезон 2018 във Формула 1 започва с Гран При на Австралия на 25 март. Не пропускай нищо от първото съревнование за годината посредством DIEMA SPORT 2 , GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР