Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа хвърли ръкавицата на

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа хвърли ръкавицата на
Коментари Харесай

Джошуа към Уайлдър: Бейби, избери къде да те нокаутирам!

Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа хвърли ръкавицата на Дионтей Уайлдър след успеха си над Джоузеф Паркър. 28-годишният британец, който към този момент е притежател на четири от петте пояса в тежка категория, прикани американеца да създадат съединителен мач за купите във всички версии.

След като тази нощ Джошуа победи Джоузеф Паркър по точки и към този момент има поясите на WBA, IBF, IBO и WBO, му остана единствено този на WBC, който е в ръцете на Уайлдър.

" Искам да стана безспорен международен първенец! От 21 мача в кариерата ми, шест са за купа. Не се лаская, това са цифрите. Не мога да приказвам авансово за мач с Дионтей Уайлдър, защото трябват договаряния сред моя екип и неговия ", съобщи Джошуа.

" Аз съм подготвен да се удрям с Уайлдър на всяко място по света. Хайде, бейби, да го създадем! Сериозен съм! В предходни години английски боксьори е трябвало да вървят до Америка, с цел да се бият, само че в този момент другите ще идват тук. Оставаме – на " Уембли " или Кардиф, само че ще се бием тук. Да си изберат място и Уайлдър да се качи на кръга, а аз ще го нокаутирам ", закани се Джошуа.

Той направи и къс коментар на дуела си против Паркър.

" Стратегията ми беше да употребявам левия си прав. Дясната ми ръка може да ми помогне да съм първенец в махалата, само че левият ми прав ме прави международен първенец. За първи път играя 12 рунда. Все отново Паркър е международен първенец. Уайлдър или Фюри, един от тях желая да е идващият ми противник ", добави 28-годишният олимпийски първенец от Лондон 2012.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР