Световният шампион с Аржентина Алехандро Папу Гомес е бил наказан

...
Световният шампион с Аржентина Алехандро Папу Гомес е бил наказан
Коментари Харесай

Световен шампион с Аржентина е бил хванат с допинг, спират правата му за две години

Световният първенец с Аржентина Алехандро " Папу " Гомес е бил осъден със прекъсване на спортните права за период от две години поради позитивна допинг проба, оповестява испанското издание Relevo.

По тяхна информация провинението на Гомес е от месец ноември предходната година, а глобата му е била наложена от Испанската футболна федерация, защото по това време аржентинеца носеше екипа на Севиля.

35-годишният Алехандро Гомес е роден в Буенос Айрес, като в Аржентина кариерата му минава в отборите на Арсенал де Саранд и Сан Лоренсо, до момента в който в Европа е носил екипите на Катания, Металист Харков, Аталанта и Севиля.

В началото на септември тази година обаче договорът на футболиста с андалусийци беше преустановен и след близо месец като свободен сътрудник в последна сметка Гомес подписа с италианския Монца.

За националния тим на Аржентина Алехандро Гомес до този миг има изиграни 17 мача и бе част от състава на " гаучосите ", който победи първо на Копа Америка 2021, а по-късно и на международното състезание 2022 в Катар.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР