Световният шампион по бокс в тежка категория във веригата на

...
Световният шампион по бокс в тежка категория във веригата на
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Крайният срок си отиде, нещата за Джошуа приключиха

Световният първенец по бокс в тежка категория във веригата на WBC Тайсън Фюри разгласи, че дълго чаканият мач против Антъни Джошуа няма да се организира.

Във видеосъобщение " Циганския крал " разкри, че от лагера на Джошуа не са спазили оповестения от Фюри период за сключване на контракт за конфликта, който трябваше да се организира през декември.

" Е, хора, публично е. Крайният период пристигна и си отиде. Минаха към този момент пет часа. Няма подписан контракт. Нещата публично завършиха за Джошуа. Сега той е самичък в студа с глутницата ", показа Фюри в своето послание.

Ултиматумът на Тайсън Фюри и неговия екип за подписването на контракт за мача беше подложен предишния петък, само че още тогава промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн разкри, че няма по какъв начин това да се случи до понеделник.

Изявлението на Фюри пък още веднъж слага под въпрос и неговото бъдеще в спорта, откакто през август самият той разгласи отдръпването си от бокса. По-малко от месец по-късно " Циганския крал " изрази подготвеност още веднъж да се качи на кръга за напълно английския конфликт против Антъни Джошуа.

BREAKING: Tyson Fury has declared he will not be fighting Anthony Joshua because " no contract has been signed " after his self-imposed 5pm deadline on Monday
— Sky Sports News (@SkySportsNews)

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР