Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик подписа

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик подписа
Коментари Харесай

Боксьорът Олександър Усик подписа с футболен клуб

Световният първенец по бокс в тежка категория Олександър Усик подписа контракт с украунския футболен клуб " Полися ", съобщи Българска телеграфна агенция.

36-годишният украинец е упражнявал като възпитаник в " Таврия " (Симферопол), само че по-късно избира да се занимава с бокс. В контракта му в този момент е записано, че той ще носи фланелката с номер 17, а двете страни се съгласяват на " футболно съдействие ".

През предходната година боксьорът взе присъединяване в един от другарските мачове на " Полися ", влизайки като промяна.

През сезон 2023/2024 отборът ще се подвизава във Висшата лига на Украйна, откакто през предишния стана №1 в Първа лига, която е второто равнище на локалния шампионат.

" Уважавам доста този човек и се гордея с него. Неговото отношение към подготвителния развой може да е образец за всеки един в тима на " Полися ", съобщи президентът на клуба Генадий Буткевич по адрес на боксьора.

В момента Усик води подготовка за идващия си мач на кръга. Той ще бъде в полския град Вроцлав на 26 август против британеца Даниел Дюбоа. Усик няма загуба в 20 мача на професионалния кръг и е притежател на четири трофеи в тежката категория, до момента в който Дюбоа има едно проваляне в същия брой срещи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР